BRITA retourneren en recycling hand plant

BRITA filters recycleren

Wees aardig voor de planeet

De basis van ons bedrijf en onze producten wordt gevormd door milieuvriendelijkheid, zorg om de natuurlijke hulpbronnen en de reductie van afval. In 1992 hadden we als eerste bedrijf in onze branche een recyclingprogramma voor gebruikte filterpatronen. Tegenwoordig gebruiken we een verfijnd proces om alle onderdelen van BRITA filterpatronen te hergebruiken of te recyclen. Centraal in ons recyclingplan staat ons eigen regeneratiesysteem met een geïntegreerde afvalwaterinstallatie op ons hoofdkwartier in Taunusstein, Duitsland. Help ons mee onze planeet te beschermen: recycle uw gebruikte filterpatronen!

Google Maps heeft uw toestemming nodig om te worden geladen. U kunt zelf uw toestemming voor Google Maps beheren via "Instellingen wijzigen". Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord dat cookies van derden kunnen worden ingesteld voor statistische analyse/meting, gepersonaliseerde advertenties en sociale media. Deze toestemming is vrijwillig, niet vereist voor het gebruik van onze website en kan op elk moment worden ingetrokken door op het pictogram linksonder te klikken.

Verkooppunt zoeken

Zoek hieronder een verkooppunt met recycling mogelijkheden:

Bezig met zoeken...
Sorry, we hebben geen dealer bij u in de buurt gevonden. Probeer het nog eens door een andere postcode of een andere plaats in te voeren.

Neem contact met ons op

Consumenten: Hebt u vragen over het recycleren of inleveren van uw BRITA filterpatronen? Neem als volgt contact met ons op:

Telefoonnummer: 00800 14789632

Ma. - Vr. van 09.00 - 18.00 uur
Gratis vanaf een vaste lijn (bij mobiel bellen zijn afwijkingen mogelijk)

Bedrijven: Gebruikt u een BRITA Professional oplossing en hebt u vragen over het inleveren of recycleren van BRITA filterpatronen? Neem als volgt contact met ons op:

Telefoonnummer: +31 88 111 7 111

Of zoek ons online op
Neem nu contact met ons op
  • Stel ons rechtstreeks al uw vragen over recycling.