Kraan met BRITA waterfilter

Waterfiltersysteem

Sluit aan, draai de kraan open en geniet!

Sluit aan en drink

Bevestiging voor ON TAP waterfilter

ON TAP Pro V-MF waterfiltersysteem

De ON TAP Pro V-MF is een filter voor jouw keukenkraan die voor 600 liter fris gefilterd water zorgt. Eenvoudig aansluiten en genieten! Verwijdert 99,99% van de bacteriën uit het drinkwater en het digitale display waarschuwt je wanneer de waterfilter moet worden vervangen.

BRITA ON TAP V-MF waterfilterpatroon

ON TAP V-MF waterfilterpatroon

Navulpatroon voor 99,99% bacterievrij water

Slim ontwerp voor duurzame filters

Keukenkranen met de juiste waterfilters

BRITA water filter tap 3-way round rectangle

Geïntegreerde waterfilterkraan - vervangt je bestaande kraan

Deze stijlvolle kraan heeft een blauwe hendel voor gefilterd water en een tweede hendel voor standaard gebruik van koud en warm kraanwater. Kies de kraan en de filter die het beste bij je past.

Waterfilter naast de kraan

Waterfilter naast de kraan, als aanvulling op uw bestaande kraan

In combinatie met uw bestaande kraan is het krachtige mypure kraanwaterfilter een ruimtebesparende oplossing voor vers drinkwater.

BRITA P1000 en P3000 filterpatroon

P 1000 & P 3000

Gebruik uw BRITA waterfiltersysteem onder de gootsteen. Voor een betere smaak en minder kalkaanslag, tot wel 12 maanden lang.

BRITA A1000 filterpatroon

A 1000

Vermindert effectief smaak-
 en geurverstorende stoffen zoals chloor. Geniet tot zes maanden lang van zuiver smakend water.

BRITA A1000 2-pack

A 1000 2 pakket

Geniet tot twaalf maanden 
langer van zuiver smakend water met de 2-pack navulbare waterfilters.

Onbeperkt fris gefilterd water. Voor iedereen. En elke keuken.

Een jongen filtert kraanwater met de BRITA ON TAP Pro V-MF

Van de kraan rechtstreeks naar de fles

Filter gewoon jouw drinkwater rechtstreeks uit de kraan. Het smaakt heerlijk fris en je hoeft geen zware waterflessen meer te dragen!

Een man kookt in zijn keuken

Ideaal voor elke keuken

Eenvoudige installatie met standaard gereedschap. Geen zorgen, een aanpassing van je keuken is niet nodig.

Kinderen geven een demonstratie voor milieubescherming

Eenvoudig duurzamer leven

Laten we samen 6,5 miljard waterflessen en 1 miljoen ton CO2 per jaar besparen. Dat is het doel dat we ons hebben gesteld voor 2025. Doe mee!

On Tap waterfiltersysteem

Waarom het zinvol is en hoe het systeem in elke keuken past

Het On Tap waterfiltersysteem heeft een hele reeks voordelen. We hebben verschillende uitvoeringen van deze praktische keukenhulp: voor direct aan de kraan, als waterfilter voor onder de gootsteen of als compacte waterbars.

Als u op zoek bent naar een filter voor uw tapkraan, zult u vooral geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de kwaliteit van uw drinkwater. Grove deeltjes uit oude leidingen zouden moeten worden uitgefilterd, evenals andere onaangename smaken en geuren, zoals chloor en kalkaanslag. Waterfilters kunnen deze deeltjes in het drinkwater filteren en reduceren. Sommige waterfilters zijn speciaal ontworpen om schadelijke stoffen te verwijderen. Deze filters reduceren herbiciden, pesticiden en geneesmiddelen en 99,99% van alle bacteriën (bijv. legionellabacteriën en de fijnste microdeeltjes > 0,5 µm) als deze in het drinkwater aanwezig zijn.

Eenvoudige installatie
Er is geen grote verbouwing van de keuken nodig om een On Tap waterfiltersysteem te kunnen gaan gebruiken. Alle BRITA waterfiltersystemen zijn zeer eenvoudig te installeren. Zo kun je bijvoorbeeld het model ON TAP Pro V-MF rechtstreeks op de kraan aansluiten. Met behulp van de standaard meegeleverde adapter kan het systeem eenvoudig worden aangepast aan alle standaard kranen. We hebben ook een slimme oplossing waarbij de waterfilters voor tapkranen onder de gootsteen kunnen worden gemonteerd. Door het hoge doorstroomvolume zijn de filters iets groter, maar zijn slim en onzichtbaar onder de gootsteen gemonteerd. Wilt u uw bestaande keukenkraan blijven gebruiken of wilt u een nieuwe stijlvolle designkraan in roestvrij staal met uw waterfilter bestellen? Bij BRITA kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Spaar zowel uw rug als uw portemonnee
Waterfiltersystemen hebben veel meer voordelen dan alleen het verminderen van de hoeveelheid chloor, kalk en schadelijke stoffen in uw drinkwater. De verschillende modellen waterfilterkranen zijn bovendien voordelig. Een simpel voorbeeld: Een ON TAP V-MF of ON TAP V waterfilterpatroon voor de kraan kan 600 liter water filteren en vervangt daarmee tot 600 waterflessen van 1 liter.

En uw rug zal daar ook blij mee zijn: met deze waterfilters behoort het gesjouw met zware waterflessen van de winkel naar huis tot het verleden.

Goed voor het milieu
600 minder waterflessen van1 liter betekent minder glas, minder plastic en minder uitstoot. Elke op deze manier bespaarde waterfles helpt het milieu te beschermen. Een besparing van 6,5 miljard waterflessen en 1 miljoen ton CO2-uitstoot per jaar! Dat is het doel dat we ons hebben gesteld voor 2025. Doe mee!

Alle voordelen op een rij
Een On Tap waterfiltersysteem is een kosteneffectieve manier om drinkwater te filteren en zo altijd heerlijk fris drinkwater bij de hand te hebben. Chloor, kalkaanslag, enz. worden zichtbaar gereduceerd. En bovendien is er de mogelijkheid een speciaal filter te gebruiken voor het verwijderen van schadelijke stoffen zoals herbiciden, pesticiden en geneesmiddelen. Het filteren van bacteriën is ook mogelijk. BRITA heeft een breed scala aan modellen waterfilters die geschikt zijn voor elke keuken. Ze kunnen rechtstreeks op de tapkraan worden bevestigd of onder de gootsteen worden gemonteerd. Kiezen voor een drinkwaterfilter van BRITA is goed voor uw portemonnee, uw rug en het milieu. Want door minder flessen water te kopen geeft u minder geld uit, hoeft u geen zware flessen meer mee naar huis te slepen en reduceert u ook de hoeveelheid CO2-uitstoot.