BRITA loopbaan man vrouw praten kantoor

BRITA carrière

Lever een bijdrage aan een innovatieve werkplek.

BRITA loopbaan hoofdkantoor vooraanzicht

Waarom werken bij BRITA?

Het succes van BRITA is geheel te danken aan de onophoudelijke toewijding, de passie en het talent van onze werknemers. Ze maken BRITA tot een toonaangevend bedrijf in waterfiltratietechnologie.

BRITA loopbaan vrouw in kantoor glimlacht

Met ervaring

Op naar de volgende stap

Bent u een professional met technische of commerciële expertise? Of bent u misschien een technicus of een manager met commerciële ervaring die op zoek is naar een baan met meer verantwoordelijkheid? Wat uw achtergrond ook is, BRITA biedt u aantrekkelijke functies binnen een inspirerende werkomgeving. Met veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling binnen een wereldwijd succesvol bedrijf.

Als innovator en pionier is BRITA altijd op zoek naar ervaren professionals en managers die het bedrijf verder willen ontwikkelen en willen meewerken aan ons succes. U bent een expert in uw vakgebied en u kunt uw kennis direct toepassen en uitbreiden. Met een functioneel en zakelijk inwerkprogramma helpen we u om snel vertrouwd te raken met het bedrijf. Door u inzicht te geven in de belangrijkste issues, interfaces en werkruimten, hebt u alles snel in de vingers. Al vanaf de start krijgt u volledige verantwoordelijkheid en kunt u, als u dat wilt, ook managementtaken op u nemen.

BRITA loopbaan jonge man in kantoor schrijft

Afgestudeerden en jonge professionals

Start uw carrière bij ons

BRITA biedt gemotiveerde en hoogopgeleide jongeren en jonge professionals met minimaal drie jaar werkervaring uitstekende arbeidskansen met goede perspectieven voor de toekomst. Als u graag in een team werkt en bereid bent om verantwoordelijkheid op u te nemen, bent u bij BRITA aan het goede adres.

Al meteen vanaf de start profiteert u van een inspirerende werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden die bij u passen. Zo kunt u professioneel groeien en draagt u vanaf het moment dat u betrokken bent bij het bedrijf al verantwoordelijkheid. U leert binnen de kortste keren het wereldbedrijf BRITA kennen en wat belangrijk is in het dagelijkse werk. Bovendien profiteert u van de samenwerking met anderen en de constructieve feedback die u krijgt.

BRITA loopbaan jonge vrouw glimlacht

Studenten

Doe nieuwe ervaringen op

In de hedendaagse competitieve arbeidsmarkt moet u zich proactief voorbereiden op uw carrière. Door werkervaring op te doen en uw talenten te gebruiken voor het oplossen van echte uitdagingen, kunt u zich onderscheiden van anderen en doorstromen naar de baan waar u altijd al van hebt gedroomd.

Onze Future Talent-programma's zijn bedoeld om u daarmee te helpen. U krijgt de kans om uw kennis toe te passen op een uitdagende real-life werkplek terwijl u nieuwe ervaringen opdoet en vaardigheden leert onder leiding van een mentor.

Sluit u bij ons aan om uw talenten toe te passen en profiteer van onze steun terwijl u verschillende carrièremogelijkheden onderzoekt. U zult kennis maken met onze arbeidscultuur, maar u ontwikkelt ook een netwerk waarmee u uw doelen beter kunt bereiken.

BRITA loopbaan jonge en oude man aan bureau

Leerlingen

Tijd om te ontdekken

Wat gebeurt er als je van school komt? BRITA beantwoordt deze vraag graag voor je. We bieden een aantal stages en trainingen voor leerlingen van de middelbare school.

In de speeltuin zul je je droombaan niet vinden, maar misschien wel tijdens een stage bij BRITA. We bieden een aantal posities, zodat je de kans krijgt de professionele wereld goed te ontdekken. Leer de verschillende afdelingen kennen en test zelf wat je leuk vindt. Leer van collega's en je mentor waarom werken voor BRITA uitdagend en interessant is. Wees niet verlegen en vraag anderen waarom zij bij ons team zijn komen werken. Tijdens je stage word je begeleid door mensen met ervaring die je alles kunnen vertellen over BRITA als werkgever. Ze geven je ook graag tips om je te helpen bij de voorbereiding op de carrière die jij voor ogen hebt.

Waarom werken bij BRITA?

BRITA visie investors in people goud

Investors in people

We motiveren ons personeel om succes te behalen

BRITA visie reddot award winnaar

Red Dot Design Award

2016 winnaar met de BRITA Fun waterfilterkan

Wat onze werknemers vertellen

Stefanie Menke, hoofd HR Services Team bij BRITA SE

BRITA loopbaan Stefanie Menke hoofd HR services

Achteraf was het een goed idee om hier als stagiaire te beginnen. Al in de eerste paar weken merkte ik dat mensen echt worden gewaardeerd en worden gezien als de basis voor het succes van het bedrijf. BRITA herinvesteert de winst in groei, mensen en de toekomst. Een dergelijke vrijheid zie je niet vaak.

Belangrijke feiten & cijfers over BRITA

BRITA-pictogram werknemers Duitsland

1.221

Werknemers in Duitsland (2022)

BRITA-pictogram werknemers

2.262

Werknemers wereldwijd (2022)

BRITA-pictogram dochterondernemingen

30

Nationale en internationale dochterondernemingen en vestigingen

BRITA-pictogram landen

70

Landen waar BRITA een vestiging heeft

BRITA-pictogram productiefabrieken

5

Productiebedrijven: Duitsland, VK, Italië en China