Landingpage-turn-off-the-waste

Duurzaam ondernemen loont

Bespaar én verduurzaam!

  • Vanaf nu 14% belastingvoordeel op BRITA waterdispeners
  • Het antwoord op de aangescherpte SUP-regelgeving
  • Kies voor BRITA

Vanaf nu 14% belastingvoordeel !

Wij begrijpen dat jij als ondernemer zoekt naar investeringen met een gezonde balans tussen duurzaamheid en kostenbesparing. Daarom zijn we trots om aan te mogen kondigen dat waterdispensers van BRITA sinds 2024 zijn openomen op de Milieulijst van het RVO. Dat betekent dat jij vanaf nu 14% belastingvoordeel kunt krijgen op de aanschafwaarde van duurzame BRITA waterdispensers.


Het antwoord op de aangescherpte SUP-regelgeving

Vanaf 1 januari 2024 schrijft de aangescherpte SUP-regelgeving voor dat Nederlandse bedrijven en evenementen vanaf 1 januari 2024 geen singel-use plastics meer ter beschikking mogen stellen.
BRITA waterdispensers bieden hier een perfecte oplossing voor. Door te kiezen voor onze waterdispensers in plaats van plastic flessen, verminderen we samen aanzienlijk de schadelijke impact van plastic op ons milieu. 


Daarom kies je voor BRITA

Onze waterdispensers worden gemaakt in onze eigen fabriek in Italië en zijn uitgerust met een uniek BRITA waterfiltratiesysteem; het resultaat van ons familiebedrijf met bijna 60 jaar kennis en een ongekende passie voor water. Onze missie is om iedereen op een duurzame wijze het meest lekkere, frisse water te laten drinken. En nu ligt daar de unieke kans om dat 14% voordeliger mogelijk te maken voor jouw organisatie.
 


Passend advies 

Wij staan klaar voor al jouw vragen en geven graag persoonlijk advies. Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en we nemen spoedig contact met je op.

Lees meer over de Milieulijst op de website van het RVO

Wil je meer weten over onze waterdispensers? Neem contact met ons op voor een passend advies!

BRITA whitepaper Turn off the waste
* Verplichte velden
Controleer uw invoer
Controleer uw invoer
Controleer uw invoer
Controleer uw invoer
Controleer uw invoer

Voer de karakters in die u in de onderstaande afbeelding ziet en klik op versturen.

Controleer uw invoer