Fill&Serve

Waarom filter jij
je water?

Ontdek 7 redenen
om je water te filteren

Heerlijk BRITA gefilterd water altijd en overal binnen handbereik.

Ontdek de nieuwe manier van water drinken met de innovatieve Filter Disc Technologie van BRITA. Nooit eerder was het zo makkelijk om lekker fris gefilterd kraanwater te serveren. De kan wordt eenvoudig gevuld met water uit de kraan. De innovatieve Filter Disc Technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van smaak verstorende stoffen. Het smaakt lekkerder, werkt makkelijk en snel, en het ziet er ook nog eens mooi uit op tafel of je bureau! Geniet nu stijlvol en slim van de heerlijke pure smaak van BRITA gefilterd water.


New carafe design, innovative Filter Disc, best tasting BRITA water
Innovative Filter Disc
Veel water drinken zorgt er voor dat je je fit en gezond voelt. Per dag verlies je gemiddeld wel 2 liter vocht. Dat zijn zo’n acht glazen per dag. Die moeten absoluut aangevuld worden om de vochtbalans in evenwicht te houden. BRITA helpt je hierbij. BRITA gefilterd water is lekker fris en zacht van smaak, dus je drinkt er makkelijk meer van.
Steeds meer mensen ontdekken gefilterd water als een kostenbesparend en duurzaam alternatief voor flessenwater. Het is echter niet alleen goed voor je portemonnee. Je bewijst er ook het milieu een dienst mee. De Fill&Serve helpt je namelijk plastic afval te voorkomen omdat één Filter Disc je voorziet van 150 liter fris drinkwater, gelijkwaardig aan 100 flessen.
Eén Filter Disc voorziet je van 150 liter fris drinkwater, gelijkwaardig aan 100 flessen. Het scheelt je dus heel wat gesleur met flessen, als je een Filter Disc in huis haalt voor je Fill&Serve. Wist je dat een gezin gemiddeld 1500 kg per jaar naar huis sleurt? Met BRITA is flessen sleuren verleden tijd!
Nooit eerder was het zo makkelijk om lekker fris gefilterd kraanwater te serveren. En dat niet alleen, het is ook bijzonder stijlvol! De Fill&Serve Waterfilterkaraf ziet er namelijk erg mooi uit op je tafel of bureau!
Met BRITA gefilterd water geniet je altijd van heerlijk drinkwater. En dit voor slechts een paar cent per liter in gebruik. Dat is altijd mooi meegenomen.
- Een liter flessenwater kost in Nederland gemiddeld € 0,48.
- Een liter BRITA gefilterd water kost uit de Fill&Serve kost € 0,06.
Het verschil: € 0,42 per liter.
Voor een gezin van 4 personen (8 liter/dag) betekent dit een besparing van ruim € 1.200 per jaar.
Je kunt nooit genoeg ruimte hebben in je voorraadkast. Eén Filter Disc voorziet je van 150 liter fris drinkwater, gelijkwaardig aan 100 flessen. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel ruimte je over houdt als je voortaan water drinkt uit je eigen Fill&Serve Waterfilterkaraf.
Eén Filter Disc voorziet je van 150 liter fris drinkwater, gelijkwaardig aan 100 flessen. Je kunt je dus wel voorstellen dat het een stuk makkelijker en vooral ook sneller is om elke 3 maanden een 3-Pack Filter Discs in huis te halen voor je Fill&Serve, in plaats van het wekelijks sjouwen met flessen. De tijd die je over hebt kun je dan aan iets leukers besteden, zoals het voorbereiden van een gezellig etentje met vrienden!

Print je kortingsbon en ontvang € 10,00 retour op je rekening!

Print je kortingsbon en ontvang
€ 10,00 retour op je rekening!

Bij aankoop van een Fill&Serve Waterfilterkaraf + Filter Disc 3-Pack

Print je kortingsbon €10 Korting
Fill&Serve package
2695
Shop &
details
woman drinking tea

Ontdek nog meer redenen om je water te filteren!

Wist je dat BRITA ook Waterfilterkannen heeft die je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater voorzien? Gewoon je kan vullen en BRITA filtert smaak- en geurverstorende stoffen, zoals kalk.

meer info

BRITA Elemaris Icons