Smaakbeleving

Wist u dat de mens meer dan tienduizend verschillende aroma's kan waarnemen? Niet zonder reden spreken we dus soms over een 'smaakexplosie'. In gefilterd water komen aroma's het best tot hun recht en worden uw gerechten, koffie of thee een onvergelijkbare smaakbelevenis.
»
"
Wij zetten ons al meer dan 45 jaar in, en zullen dat ook blijven doen, om de essentiële hulpbron water te optimaliseren en kwalitatief hoogwaardige producten te maken, zodat water een smaakbelevenis wordt. "
Markus Hankammer, Algemeen directeur
«
Thee is niet altijd thee

Thee is niet altijd thee
U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat u het onderscheid tussen gefilterd en ongefilterd water kunt proeven. Het wordt natuurlijk allemaal veel realistischer als u dat met eigen ogen kunt zien, zoals bij de BRITA 'thee-test'. Bij thee gezet met ongefilterd water zullen kalkranden in de kopjes verschijnen en een laagje op de thee zelf. Bij thee gezet met BRITA gefilterd water komt maar één ding naar boven: de pure smaak.

De grootste merken vertrouwen op BRITA

De grootste merken vertrouwen op BRITA
Behoort u ook tot de fans van koffie of hebt u op kantoor een van de populaire koffieautomaten van Saeco? Dan weet u ook inmiddels wat genieten van BRITA gefilterd water is. Deze grote merken vertrouwen op BRITA en hebben onze filterpatronen in hun apparaten ingebouwd.

Hoe komt water aan zijn smaak?

Hoe komt water aan zijn smaak?
De BRITA Waterfilters filteren smaak- en geurverstorende stoffen zoals kalk. Bovendien reduceert het metalen zoals lood en koper die via de leidingen in uw huis in het drinkwater terecht kunnen komen. De smaak van BRITA gefilterd water wordt niet alleen gewaardeerd door gezinnen, maar ook professionals in de gastronomie vertrouwen op BRITA.