Gemak

Als u wilt, hoeft u niet eens uw huis te verlaten om te kunnen genieten van BRITA gefilterd water. Het enige dat u nodig hebt is uw waterkraan en onze Online Shop.

Alle BRITA-producten zijn snel en makkelijk te gebruiken, zodat u snel over BRITA gefilterd water kunt beschikken.

 

»
"
Om u snel en probleemloos antwoord te kunnen geven op uw vragen, hebben wij de belangrijkste informatie op onze website gezet in het gedeelte 'Klantenservice'. Maar het liefste hebben wij direct contact met u."
Franka Riedel, consumentenservice
«
Voor elke wens de passende oplossing

Voor elke wens de passende oplossing

Iedereen heeft zijn eigen eisen, ook met betrekking tot waterfiltratie. Een alleenstaande kiest voor een stijlvolle Waterfilterkan, terwijl een gezin met een hoger waterverbruik juist het comfort waardeert van een Waterfilterkan met een extra grote capaciteit. Voor professionele toepassingen draait het vooral om prestatievermogen en levensduur. BRITA ontwikkelt voor de meest uiteenlopende behoeften een passende oplossing. Productadvies

Een zorg minder

Een zorg minder

Er is geen plekje meer open in uw overvolle agenda? U komt tijd tekort om alles te plannen, maar gelukkig hoeft dat niet voor BRITA. Want wij bieden u een praktische filter service. Wij leveren elk half jaar zes filterpatronen, probleemloos en zonder verzendkosten bij u thuis. En dat een jaar of zelfs twee jaar lang, wat u wilt.

Filter Service